Werkwijze

Aan alle weddingconsulten gaat een vrijblijvend gesprek vooraf om te luisteren naar de wensen en ideeën. Tevens kijk ik samen met jullie welke onderdelen van de voorbereiding voor het huwelijk of jubileum jullie graag door mij geregeld zouden willen hebben en of dit past binnen jullie budget.

Zijn jullie enthousiast en hebben jullie een goed gevoel bij het gesprek, dan stuur ik jullie een offerte met de afgesproken onderdelen. Na bevestiging van de offerte gaan wij samen verder met de voorbereidingen van jullie droomhuwelijk.

Om een goed beeld te krijgen van jullie huwelijksdag kunnen wij samen een moodboard maken. Het leuke van een moodboard is dat ik meteen de stijl en sfeer zie die bij jullie past. Ik zorg ervoor dat de stijl en de sfeer als een rode draad door jullie trouwdag worden verweven, zodat jullie droomhuwelijk werkelijkheid wordt en jullie zorgeloos kunnen genieten.
Lees meer +

BRUIDSCHOENEN

Mooie collectie bruidschoenen.Tevens na eigen smaak te kleuren. Voor een betaalbare prijs.


Lees meer +

WEDDINGPLANNER

Als weddingplanner of ceremoniemeester help ik jullie graag bij de voorbereidingen van jullie huwelijk. Op jullie huwelijksdag ben ik aanwezig zodat jullie droomhuwelijk werkelijkheid wordt.

Lees meer +

Rolls-Royce

Deze prachtige trouwauto is te huur. In deze oldtimer glijden jullie over de weg en schitteren jullie op jullie trouwdag. En dat voor een betaalbare prijs.

Ariena is als weddingplanner & ceremoniemeester veel actief in Emmen, Assen, Groningen, Hoogeveen, Stadskanaal, Haren, Drachten en Coevorden. Onze trouwjurken en bruidsmode vind u in onze winkel in Assen.
NAAR BOVEN