Styling

 

De styling van jullie bruiloft geeft jullie droomhuwelijk een persoonlijk uitstraling en zegt wie jullie zijn. Dit kan in een themakleur of de styling in de hobby die jullie samen uitvoeren.

In de winkel heb ik prachtige linten, wensbomen en andere leuke spulletjes te koop die jullie bruiloft zo persoonlijk maken.

Graag denk ik met jullie mee over de styling van jullie bruiloft. Door samen een decoratieplan te maken en de locatie te bezoeken. Ga ik er voor zorgen dat het er op jullie trouwdag zo uit ziet zoals jullie voor ogen hebben.

Vraag vrijblijvend een offerte aan of kom gezellig langs in de winkel voor advies. “Jullie droomhuwelijk is mijn passie”

Lees meer +

BRUIDSCHOENEN

Mooie collectie bruidschoenen.Tevens na eigen smaak te kleuren. Voor een betaalbare prijs.


Lees meer +

WEDDINGPLANNER

Als weddingplanner of ceremoniemeester help ik jullie graag bij de voorbereidingen van jullie huwelijk. Op jullie huwelijksdag ben ik aanwezig zodat jullie droomhuwelijk werkelijkheid wordt.

Lees meer +

Rolls-Royce

Deze prachtige trouwauto is te huur. In deze oldtimer glijden jullie over de weg en schitteren jullie op jullie trouwdag. En dat voor een betaalbare prijs.

Ariena is als weddingplanner & ceremoniemeester veel actief in Emmen, Assen, Groningen, Hoogeveen, Stadskanaal, Haren, Drachten en Coevorden. Onze trouwjurken en bruidsmode vind u in onze winkel in Assen.
NAAR BOVEN