CeremoniemeesterHebben jullie de organisatie van de dag al geregeld en jullie huwelijksbudget zelf in beeld?

Dan ben ik voor jullie op jullie trouwdag de ceremoniemeester, zodat jullie volop kunnen genieten van jullie familie, vrienden en kennissen. Ik luister naar jullie wensen, adviseer jullie en zorg dat jullie droomhuwelijk volgens het afgesproken draaiboek verloopt.

Ceremoniemeesterschap is inclusief:
  • kennismakingsgesprek
  • het bespreken van het plan van aanpak, zodat jullie een beeld hebben wat jullie allemaal kunnen gaan regelen om de dag volgens jullie wensen te laten verlopen
  • het bespreken en finaliseren van het door jullie gemaakte draaiboek
  • een afspraak op de trouwlocatie(s)
  • communicatie met externe partijen tijdens de trouwdag


Dit weddingconsult is mogelijk kort voor jullie trouwdag. Bijvoorbeeld als jullie ceremoniemeester plots uitvalt of als jullie tijdens de voorbereidingen door de bomen het bos niet meer zien. Met mijn passie, ervaring, organisatietalent en creativiteit zorg ik ervoor dat jullie zorgeloos kunnen genieten van de mooiste dag van jullie leven.

Vinden jullie het moeilijk om een draaiboek te maken? In overleg en tegen een meerprijs maak ik voor jullie een overzichtelijk draaiboek van jullie droomhuwelijk. Jullie droomhuwelijk wordt als nog werkelijkheid.
Lees meer +

BRUIDSCHOENEN

Mooie collectie bruidschoenen.Tevens na eigen smaak te kleuren. Voor een betaalbare prijs.


Lees meer +

WEDDINGPLANNER

Als weddingplanner of ceremoniemeester help ik jullie graag bij de voorbereidingen van jullie huwelijk. Op jullie huwelijksdag ben ik aanwezig zodat jullie droomhuwelijk werkelijkheid wordt.

Lees meer +

Rolls-Royce

Deze prachtige trouwauto is te huur. In deze oldtimer glijden jullie over de weg en schitteren jullie op jullie trouwdag. En dat voor een betaalbare prijs.

Ariena is als weddingplanner & ceremoniemeester veel actief in Emmen, Assen, Groningen, Hoogeveen, Stadskanaal, Haren, Drachten en Coevorden. Onze trouwjurken en bruidsmode vind u in onze winkel in Assen.
NAAR BOVEN