Restaurant De Loohoeve

De mooiste droom locaties

De Loohoeve in SchoonlooRestaurant De Loohoeve is een officiële trouwlocatie van de Gemeente Aa en Hunze waar de mogelijkheden eindeloos zijn. Geen standaard zalen en borrel arrangementen, maar echt heerlijk genieten!

Bij restaurant De Loohoeve kun je zowel buiten en binnen trouwen. Tijdens jullie huwelijk staat culinair genieten hier hoog in het vaandel. Jeroen en Marleen van de Loohoeve staan volledig voor jullie klaar met de heerlijkste gerechten en een top service. ’s Ochtends genieten jullie na van jullie huwelijksdag onder het genot van een heerlijk ontbijt.

Tevens bestaat de mogelijkheid om te kunnen overnachten met een beperkt gezelschap.
www.deloohoeve.nl

Tijdens jullie droomhuwelijk, diner, receptie en/of feest blijf ik jullie volledig ondersteunen. Neem contact met mij op voor een kennismakingsgesprek, dan maken we een draaiboek voor een van de mooiste dagen van jullie leven, jullie huwelijksdag!.

Samen maken wij jullie droomhuwelijk werkelijkheid!!


Lees meer +

BRUIDSCHOENEN

Mooie collectie bruidschoenen.Tevens na eigen smaak te kleuren. Voor een betaalbare prijs.


Lees meer +

WEDDINGPLANNER

Als weddingplanner of ceremoniemeester help ik jullie graag bij de voorbereidingen van jullie huwelijk. Op jullie huwelijksdag ben ik aanwezig zodat jullie droomhuwelijk werkelijkheid wordt.

Lees meer +

Rolls-Royce

Deze prachtige trouwauto is te huur. In deze oldtimer glijden jullie over de weg en schitteren jullie op jullie trouwdag. En dat voor een betaalbare prijs.

Ariena is als weddingplanner & ceremoniemeester veel actief in Emmen, Assen, Groningen, Hoogeveen, Stadskanaal, Haren, Drachten en Coevorden. Onze trouwjurken en bruidsmode vind u in onze winkel in Assen.
NAAR BOVEN