Schitteren op jullie bruiloft

In deze prachtige Rolls Royce Silver Shadow van 1971

Schitteren in de Rolls-Royce Silver Shadow

In deze prachtige oldtimer glijden jullie over de weg en maken jullie de prachtige foto’s voor een mooie blijvende herinnering.

De Rolls Royce Silver Shadow is een engelse uitvoering. Het stuur zit dan ook aan de rechterkant. Dit is een hele mooie en bijzondere ervaring. De bekleding is van leer en onder je voeten heb je heerlijke schapenwollen matten.


De huurprijzen zijn:
 
€ 450,00 voor 4 uur
€ 395,00 voor 2 uur

Prijzen zijn inclusief chauffeur en exclusief reiskosten. De reiskosten zijn € 0,50 per kilometer. Wordt gerekend vanaf het vertrek en aankomst van de Rolls Royce te Rolde. Voor elk uur extra berekenen wij € 60,00. Wij vragen een aanbetaling van € 100,00. Hiermee staat jullie boeking gereserveerd. Dit alles is opgenomen in een huurovereenkomst inclusief algemene voorwaarden.

Tevens is deze fraaie Oldtimer ook te huur voor evenementen, jubilea, communie, verjaardag en voor eind examen kandidaten op school. Prijs in overleg.

Deze bijzondere trouwauto kan van jullie zijn!

Bel voor een afspraak 06 - 29361304 of mail naar info@arienasweddings.nl.
Lees meer +

BRUIDSMODE

Mooie collectie trouwjurken in Assen. Van prinsessenjurk tot gekleurde trouwjurken. Voor een betaalbare prijs.


Lees meer +

WEDDINGPLANNER

Als weddingplanner of ceremoniemeester help ik jullie graag bij de voorbereidingen van jullie huwelijk. Op jullie huwelijksdag ben ik aanwezig zodat jullie droomhuwelijk werkelijkheid wordt.

Lees meer +

Rolls-Royce

Deze prachtige trouwauto is te huur. In deze oldtimer glijden jullie over de weg en schitteren jullie op jullie trouwdag. En dat voor een betaalbare prijs.

Ariena is als weddingplanner & ceremoniemeester veel actief in Emmen, Assen, Groningen, Hoogeveen, Stadskanaal, Haren, Drachten en Coevorden. Onze trouwjurken en bruidsmode vind u in onze winkel in Assen.
NAAR BOVEN